Vers vlees van eigen bodem

Kwaliteit begint natuurlijk bij de inkoop van het vers vlees. Ons levend geselecteerd rundsvlees komt steeds van dezelfde kweker uit Westkapelle. De vrouwelijke runderen die Frederik uitkiest, zijn van het wit-blauwe ras. Ons rundsvlees komt nog binnen in kwartieren en laten we dan +- 14 dagen rijpen om een nog smaakvoller en malser product te verkrijgen. We versnijden alles zelf om voor U het beste stukje vlees te kunnen aanbieden.

Om het vers vlees te bekomen en te behouden, komen deze enkel van de vertrouwde leveranciers en is weliswaar uitsluitend van de beste kwaliteit. Enkel zo, kunnen wij garanderen dat vlees dat bij ons verkocht wordt van de hoogste kwaliteit is. Dat biedt u, als consument, gezond vlees met een kwaliteitsgarantie.

Bij slagerij Artemis kunt u terecht voor het BRASVAR varkensvlees met de smaak van vroeger. Tevens is er ook kalfs-, lams- en gevogeltevlees in het assortiment. Wij staan altijd open indien de klant een specialiteit wenst te bestellen

Wenst U een bestelling te doen, Klik hier