Rosbief
Reken 30 min gaartijd voor 1 kg vlees
Rosbief kruiden met peper en zout en laten aankleuren. Plaats in voorverwarmde oven van 180°C. Als het vlees gebakken is laat het vlees enkele minuten laten rusten op een warm bord afgedekt met aluminiumfolie. Het kan zo nog wat doorgaren en perfect sappig blijven.
Kalfsgebraad
Reken 45 min gaartijd voor 1 kg vlees
Kalfsgebraad kruiden met peper en zout en laten aankleuren. Plaats in voorverwarmde oven van 170°C. Als het vlees gebakken is laat het vlees enkele minuten laten rusten op een warm bord afgedekt met aluminiumfolie. Het kan zo nog wat doorgaren en perfect sappig blijven.
Varkensgebraad
Reken 35 min gaartijd voor 1 kg vlees
Varkensgebraad kruiden met peper en zout en laten aankleuren. Plaats in voorverwarmde oven van 170°C. Als het vlees gebakken is laat het vlees enkele minuten laten rusten op een warm bord afgedekt met aluminiumfolie. Het kan zo nog wat doorgaren en perfect sappig blijven.
Lamsvlees
Reken 35 à 40 min per kg.
Lamsbout kruiden met peper en zout en laten aankleuren. Plaats in voorverwarmde oven van 170°C. Als het vlees gebakken is laat het vlees enkele minuten laten rusten op een warm bord afgedekt met aluminiumfolie. Het kan zo nog wat doorgaren en perfect sappig blijven.
Kalkoengebraad
Reken 40 min per kg kalkoengebraad.
Kalkoengebraad kruiden met peper en zout en laten aankleuren. Plaats in voorverwarmde oven van 170°C. Als het vlees gebakken is laat het vlees enkele minuten laten rusten op een warm bord afgedekt met aluminiumfolie. Het kan zo nog wat doorgaren en perfect sappig blijven.