Teppan Yaki (met of zonder groenten)

Kabeljauwhaasje, scampi van de chef, St. Jacobsvrucht in spekjasje, zalmmootje, chipolata, rundsteak met kruidenboter, kippenhaasje, cordon bleu en sausjes

Fondue

Varkenshaasje, kalkoenfilet, 1e keus biefstuk, spekrolletjes, gehaktballetjes, chipolata en sausjes

Gourmet

Ardeens gebraad, 1e keus biefstuk, kippenschnitzel, kippenspies, zwitserse schijf, chipolata, kalfslapje, gyros, cordon bleu en sausjes.

Assortiment koude groentjes

Ijsbergsalade, tomaatjes, komkommer, geraspte wortelen, groene boontjes en koude aardappelsalade

Assortiment warme groentjes

Boontje in spek, witloofstronkje, Parijse champignons, gegratineerde tomaat, broccoli, bloemkool, kaas en aardappelschijfjes.

Wildfondue (enkel tijdens de eindejaarsperiode)

Chipolata van gevogelte, eendenborst, hertenkalffilet, parelhoenfilet, spekrolletjes, gehaktballetjes van wild en sausjes.

Wildgourmet (enkel tijdens de eindejaarsperiode)

Fazantenfilet, wild-steak, eendenborstfilet, parelhoenfilet, filet pure van hertenkalf, everzwijnfilet, chipolata van gevogelte en capri-brochet, gyros en sausjes.