Teppan Yaki (met of zonder groenten)
Kabeljauwhaasje, scampi van de chef, St. Jacobsvrucht in spekjasje, zalmmootje, chipolata, rundsteak met kruidenboter, kippenhaasje, cordon bleu en sausjes
Fondue
Varkenshaasje, kalkoenfilet, 1e keus biefstuk, spekrolletjes, gehaktballetjes, chipolata en sausjes
Gourmet
Ardeens gebraad, 1e keus biefstuk, kippenschnitzel, kippenspies, zwitserse schijf, chipolata, kalfslapje, gyros, cordon bleu en sausjes.
Assortiment koude groentjes
Ijsbergsalade, tomaatjes, komkommer, geraspte wortelen, groene boontjes en koude aardappelsalade
Assortiment warme groentjes
Boontje in spek, witloofstronkje, Parijse champignons, gegratineerde tomaat, broccoli, bloemkool, kaas en aardappelschijfjes.
Wildfondue (enkel tijdens de eindejaarsperiode)
Chipolata van gevogelte, eendenborst, hertenkalffilet, parelhoenfilet, spekrolletjes, gehaktballetjes van wild en sausjes.
Wildgourmet (enkel tijdens de eindejaarsperiode)
Fazantenfilet, wild-steak, eendenborstfilet, parelhoenfilet, filet pure van hertenkalf, everzwijnfilet, chipolata van gevogelte en capri-brochet, gyros en sausjes.